Lisbeth Verandamesterkokk
Ble Medlem: 01 Des 2006 Innlegg: 1296 Bosted: Trondheim
|
Skrevet: 2007-01-05 13:49 Tittel: Ekte italiensk pasta |
|
|
GORGONZOLAPASTA:
4 p
Kok pastaen mens du lager sausen.
4 ss god olivenolje
1-2 fedd hvitløk
150 g Gorgonzola (ev. Norzola)
2-3 dl matfløte
130 g valnøtter
Pasta
Varm oljen og finhakket hvitløk i en panne uten at hvitløken blir brun. Tilsett ost og fløte og la osten smelte i fløten. Kok opp og la trekke i 2-3 minutter. Tilsett finhakkede valnøtter rett før servering. Vend sausen inn i godt avrent pasta.
Server med godt brød og salat.
Enklere og bedre blir det ikke. Perfekt til det meste - kveldskos, lunsj, middag, eller når du får gode venner på besøk. _________________ Lisbeth. |
|